18 april – Gevarieerd en boeiend concert studenten Zwolse vioolacademie

Op zaterdag 18 april is het Zwolse conservatorium het podium voor een bijzondere masterclass en workshop. Violist Christiaan Bor is door organisator Adriaan Stoet uitgenodigd om de masterclass te geven. Daarnaast is er tegelijkertijd een workshop van vioolpedagoog Katerina Taruchaladze. Bor geeft tijdens besloten lessen getalenteerde studenten van de Zwolse Vioolacademie individuele aandacht. De jongste leerlingen krijgen van Taruchaladze een workshop.

Concert in Statenzaal

Om 15.30 uur worden masterclass en workshop afgesloten met een concert in de Statenzaal. In een boeiend en gevarieerd programma laten de leerlingen horen wat ze eerder die dag hebben geleerd. De jonge violisten zullen werken spelen van onder andere Mozart, Kreisler, Schumann en Saint-Saëns. Het is altijd weer een feest de jonge violisten van de Zwolse Viool Academie aan het werk te zien!
De door Stoet opgerichte academie geeft jonge getalenteerde violisten in Noordoost Nederland de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het hoogst mogelijke niveau. Dat gebeurt door intensieve coaching, deelname aan concerten, masterclasses en concoursen.

Het concert is ook zeer geschikt voor jonge bezoekers. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te praten.
Wij hopen u zaterdagmiddag de 18de april te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Georgine van Vliet – van den Boogert,

Voorzitter Stichting Zwolse Vioolacademie

Datum: zaterdag 18 april 2015 van 15.30 – 16.30 uur.

Locatie: Statenzaal naast de bibliotheek aan de Diezerstraat 80 in Zwolle.

Toegang € 5,00. Kinderen tot twaalf jaar kunnen gratis naar binnen.