concert leerlingen Zwolse Vioolacademie 23 april 2016

Op zaterdag 23 april is er een bijzondere masterclass en workshop van de Zwolse Vioolacademie. Violist Christiaan Bor is door organisator Adriaan Stoet uitgenodigd om de masterclass te geven.
Daarnaast is er tegelijkertijd een workshop van vioolpedagoog Katerina Taruchaladze. Bor geeft tijdens besloten lessen getalenteerde studenten van de Zwolse Vioolacademie individuele aandacht.
De jongste leerlingen krijgen van Taruchaladze een workshop.

Concert in de Doopsgezinde Kerk
Om 15.30 uur worden masterclass en workshop afgesloten met een concert in de Doopsgezinde Kerk. In een boeiend en gevarieerd programma laten de leerlingen horen wat ze eerder die dag hebben geleerd. De jonge violisten zullen werken spelen van onder andere Bach, De Bériot, Mozart en Kreisler. Het is altijd weer een feest de jonge violisten van de Zwolse Viool Academie aan het
werk te zien! Film Masterclass 2015

De door Stoet opgerichte academie geeft jonge getalenteerde violisten in Noordoost Nederland de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het hoogst mogelijke niveau. Dat gebeurt door intensieve
coaching, deelname aan concerten, masterclasses en concoursen. ArtEZ Conservatorium ondersteunt de activiteiten van de Zwolse Vioolacademie. Het concert is ook zeer geschikt voor jonge bezoekers. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te praten.

Wij hopen u zaterdagmiddag de 23ste april te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Georgine van Vliet van den Boogert,

Voorzitter Stichting Zwolse Vioolacademie

Datum: zaterdag 23 april 2016 van 15.30 – 16.30 uur.

Locatie: Doopsgezinde Kerk, Wolweverstraat 9, 8011 NW Zwolle.

Toegang € 5,00. Kinderen tot twaalf jaar kunnen gratis naar binnen.