Gezellige voorspeeldag op 10 maart

zaterdag 10 maart is er weer een gezellige voorspeeldag voor alle leerlingen van de Zwolse Vioolschool.

Op één van de 6 aaneensluitende ‘voorspeeluurtjes’ zullen telkens ongeveer 8 leerlingen laten horen wat ze ondertussen op de viool hebben geleerd.

Ouder(s) , zusjes/broertjes, vriendjes zijn van harte welkom om te komen luisteren!

Het voorspeeluurtje bestaat uit ongeveer een half uurtje muziek/vioolspel en daarna half uurtje een kopje koffie/limonade om nog even na te praten. Wanneer het niet mogelijk is ivm familieactiviteiten/sport etc. wilt u het ons dan laten weten? Ivm met de drukte zou ik graag carte blanche willen krijgen om de dag in te delen, maar ik begrijp het heel goed wanneer het u beter in de middag dan in de ochtend(of andersom)  uitkomt. Wilt u me in dat geval uw beschikbaarheid mailen? De indeling van de leerlingen over de verschillende tijdstippen wordt in de week van 20 februari bekend gemaakt op de lijst die dan in de wachtkamer hangt maar ook op deze site zichtbaar is. We mailen hem ook even naar u toe. De leerlingen kiezen samen met hun docent een leuk liedje uit dat ze graag willen laten horen.

Noteert u 10 maart vast in uw agenda?Wij kijken er met veel plezier naar uit.

Het voorspelen vindt plaats in de Zwolse Vioolschool aan de Papenstraat.

Voorlopige indeling voorspeeldag 10 maart 2018

10.00 uur 11.00 uur   14.30 uur 15.45 uur 17.00 uur

Jesse

Elsa & Welmoed

Dieuwertje  & Julia

Bart

Evie
Sara

Rover

Elin

Willem

Fien

David

Karsten   Mattijn & Jurre & Quinten

Minke Mette & Isa

Katja & Paul Ruby & Féliene

Friso

Harm

Marre
Vera Hannah  & Mandy   Jules Benthe Maud & Ayana
Loes S. Mourens   Katelijne Per Louise vd W.
Charlotte & Myrthe Gabriel   Ingrid Christine & Rosalie Marije
Coen Loes V.     Annemijn