Het nieuwe seizoen

De Zwolse Vioolschool heeft er ondertussen alweer de eerste maand opzitten. De tijd vliegt!

Na de gezellige opening met ouders en leerlingen op zaterdag 29 augustus hebben alle leerlingen hun viool behoorlijk snel weer opgepakt en ze lieten meteen met veel enthousiasme zien dat ze zonder moeite het niveau bereikten van voor de vakantie. Nieuwe stukken, hogere posities, vibrato, staccato …allerlei nieuwe uitdagingen.

Dan hebben we natuurlijk ook de nieuwkomers. Vlak voor de vakantie zijn ze begonnen met enkele oriĆ«ntatielessen en nu zitten ze dan ‘echt’ op vioolles. Deze jonge vioolklas van viooljuf Lonne is ook met heel veel plezier gestart. Janna, Lou, Paul, Marit, Katelijne, Loes en Bart : Van Harte Welkom!! We zijn erg blij met jullie. Jullie doen het bijzonder goed op de vioolles!

De Zwolse Vioolschool heeft ook dit jaar weer verschillende leuke activiteiten. We houden je via de mail en de site altijd op de hoogte. Je kunt ook zelf altijd een mailtje sturen naar info@ZwolseVioolschool.nl als je een leuk idee hebt voor de Zwolse Vioolschool!

Veel plezier met de vioolstudie!