Laatste lesweek seizoen

De week (2 t/m 6 juli) is laatste lesweek van het seizoen en is, zoals gebruikelijk, een bijzondere (gezellige) les.

De violen gaan met speciale olie gepoetst worden, strijkstokken worden gereinigd,  iedereen krijgt een rapport en bovendien wordt er samen muziek gemaakt! Poetsdoekje zelf meenemen (zo’n geel vaatdoekje/huishouddoekje van action/jumbo is prima!).

Het lesrooster zal op sommige momenten aangepast worden want we proberen wat grotere groepjes te maken die bij elkaar passen. ( De vrijdag leerlingen krijgen bij voorkeur op maandag/dinsdag/woensdag/donderdag hun laatste les van het seizoen). We proberen de kinderen die alleen les hebben nu in de laatste week samen te laten komen in een leuke groep die ongeveer 40 minuten aan de slag gaat. Hier en daar zal dat natuurlijk niet kunnen en dan blijft daar alles zoals het gewoonlijk is. De kinderen worden getrakteerd op drinken en wat lekkers erbij.

Vanaf maandag 9 juli is de Zwolse Vioolschool gesloten. Op maandag 3 september beginnen de lessen. Vanaf 28 augustus begint het roosteren van alle leerlingen en zal iedere leerling/ouder persoonlijk gebeld worden om lesmogelijkheden en wensen te bespreken.