Muziekcarrousel Stadkamer zaterdag 24 maart

Gratis kennismaken met instrumenten en docenten! Na de vele positieve reacties op de eerste editie is er ook dit jaar weer een Muziekcarrousel, die wordt georganiseerd samen met een groot aantal muziekscholen en individuele muziekdocenten uit Zwolle. Doel van de Muziekcarrousel is kinderen (en volwassenen) te stimuleren zelf een instrument te gaan bespelen. Iedereen, kinderen én volwassenen, kan daarom gratis muziekinstrumenten ‘proeven en proberen’ en kennismaken met de docenten. De Muziekcarrousel laat jong en oud kennismaken met muziek en het plezier ervaren van zelf en/of samen muziek maken. I.s.m. Stichting de Vuurvogel. De Zwolse Vioolschool is natuurlijk aanwezig op deze dag; hieronder tref je een impressie van deze dag aan.