Nieuwe seizoen 2017/18 is weer begonnen!

Na een heerlijke vakantie zijn de leerlingen maandag vol enthousiasme begonnen met de eerste vioolles.
Natuurlijk even kort de hoogtepunten van de vakantie met elkaar delen en dan snel over naar het stemmen en bespelen van de viool. Dat is dan ook wel nodig want bij veel leerlingen is de viool na zo’n lange periode van warm weer echt even toe aan wat correcties!

Mooi om te zien dat de kinderen er zoveel plezier aan beleven en eigenlijk na enkele weken pauze ‘bijna’ niets verleerd zijn van het vioolspel….
Leuk ook om alle vakantieverhalen te horen: er is veel gereisd, gezeild, gezwommen, geklommen en bekeken door de leerlingen….

We hebben er zelf veel ook heel zin in en wensen iedereen een superfijne start van het nieuwe viooljaar!