Slot voorspeelavond

zaterdag 30 juni 18.30

is de grote slotavond met alle leerlingen van de Zwolse Vioolschool.
Zoals ieder jaar is het een gezellige avond waarin iedereen van zich laat horen aan groot publiek.

Hieronder volgt de info

Adres: Geert Groote Straat 11 (grote zaal van het Leger des Heils gebouw)

Alle lagere schoolleerlingen worden om 18.00 verwacht zodat de avond om 18.30 kan beginnen (einde om 19.45/20.00)

Alle middelbare scholieren worden rond 20.00 verwacht zodat de 2e helft na de pauze om 20.20/25 kan beginnen. Voor de middelbare scholieren is er een nazit met drinken etc. (slot ongeveer 21.30).

Meenemen: Lessenaar. Doe op of in de vioolkoffer iets herkenbaars voor onnodige zoektochten achteraf.

Viool uitpakken achter op grote podium en in de zaal zitten met instrument zorgt voor vlotte doorloop.

Muziek zelf meenemen

Programma: Leerlingen gaan komende periode met leraar één kort stuk oefenen (of 2 heel korte liedjes)
Daarnaast proberen we de leerlingen ook weer in een ensemble te laten meespelen (beginners/gevorderde beginners/gevorderden)

Vrijwilligers gezocht🙂: Voor het koffie schenken in de pauze+ vooraf klaarzetten+opruimen hebben we vrijwilligers nodig die willen helpen. Geeft u aan of u wilt helpen in de pauze/van te voren/na afloop?
Marlies Garretsen en haar man Harwin coördineren altijd de catering en alle bijkomende zaken. In een later stadium leggen we de contacten.

Cake bakken🙂: de traditie is ondertussen dat een enkele ouder samen met leerling een cake/muffins/iets anders bakt voor de grote tafel in de pauze. Daarnaast zorgen we natuurlijk zelf ook al voor koekjes etc.
Dus wanneer u zin /  tijd heeft iets aardigs mee te nemen is dat van harte welkom

Entree: gratis voor iedereen

Drankjes: voor alle speelleerlingen wordt in de pauze een tafel gemaakt met gratis pakje chips + pakje limonade.
alle ouders en andere familieleden betalen € 1,- voor de koffie/thee/fris en krijgen daar iets lekkers bij ( van de inkomsten worden de onkosten van de avond betaald)

We kijken er weer enorm naar uit!

Groetjes van Annelies,Marlene,Adriaan