Aanbieding 5 vioollessen € 60,- incl viool!

5 vioollessen in juni op donderdagmiddag

Vioolles tot aan de zomer Beginnende vioolleerlingen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar krijgen 5 weken lang op de donderdagmiddag elke week vioolles in een klein groepje. Samen met 3 of 4 kinderen krijgt uw zoon/dochter een half uur vioolles aan de Zwolse Vioolschool. Ze hoeven (nog) niets op de viool te kunnen en bovendien zorgt de Zwolse Vioolschool voor een instrument dat ze kunnen meenemen naar huis!

Oriënterend De leerlingen kunnen voor de zomervakantie op een leuke manier kennis maken met vioolles en spelenderwijs liedjes leren spelen. Allerlei zaken komen aan bod: mooi strijken,naspelen van liedjes, samenspelen, gehoorspelletjes en een begin met noten lezen. Als ze de smaak te pakken krijgen kunnen ze na de zomervakantie starten met het seizoen!

Kosten les / huur viool De vioollessen kosten alleen in deze aanbieding € 9,50 per les. De viool kan gehuurd worden voor € 2,50 per week. U betaalt het totale lesgeld ineens na ontvangst van de factuur in juni.
De lessen incl. viool kosten totaal € 60,-
Wanneer u besluit tussentijds te stoppen kan dat. U betaalt dan alleen het aantal gevolgde lessen (met een minimum van 2) U krijgt het teveel betaalde lesgeld direct terug.

Waar en hoelaat? De lessen zijn op de donderdagdag (tussen 16.00 en 18.30) in de Zwolse Vioolschool. De Zwolse Vioolschool bevindt zich in het mooie historische centrum van Zwolle aan de Papenstraat 2 (net achter de Grote Markt/Wijnhuis)

Evaluatie Na de 5 weken is er een gesprekje met ouder(s) over enthousiasme / vorderingen

Startdatum De eerste les begint donderdag 1 juni. De laatste les is 29 juni.

Aanmelden en indeling U kunt u kind telefonisch of per mail aanmelden vóór 10 mei . U ontvangt 24 mei bericht of een telefoontje over de indeling.

mail: info@zwolsevioolschool.nl

telefoon: 06 ~ 22407141