Vakanties 2017 en grote slotavond!

Slotavond

We hebben tot het eind van het seizoen nog een heel leuke activiteit : namelijk de grote slotavond!

Alle leerlingen zullen dan van zich laten horen, zowel in kleine groepjes, solo of in een ensemble. Het zal net als de vorige jaren een supergezellige en muzikale avond
gaan worden.

De avond is gepland op*30 juni vrijdagavond om 19.00* in de Grote Zaal van het Leger des Heils gebouw aan de Geert Grootestraat 11.

Vakanties

Hieronder staan de komende vakanties vermeld en dus ook de data waarop de Zwolse Vioolschool gesloten is:

– donderdag en vrijdag 25 en 26 mei; Hemelsvaart

– maandag 5 juni; Pinksterweekend

Zoals gebruikelijk wordt er in elk seizoen lesgegeven van 1 september t/m 1 juli. Dit jaar start de zomervakantie echter voor de meesten zo laat in juli dat besloten is om ook op de Zwolse Vioolschool anderhalve week langer door te gaan met daarnaast een extra activiteit . Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

De lessen lopen nu dus door t/m vrijdag 7 juli. Op 10 en 11 juli zijn er voor alle leerlingen gezamenlijk vioolpoets dagen en rapportverdeling. Het nieuwe lesseizoen start op 4 september.

Hemelvaart: 25 + 26 mei

Pinksteren : 5 juni