Voorspeeldag 25 november 2017

zaterdag 25 november is er weer een gezellige voorspeeldag voor alle leerlingen van de Zwolse Vioolschool.

Op één van de 6 aaneensluitende ‘voorspeeluurtjes’ zullen telkens ongeveer 8 leerlingen laten horen wat ze ondertussen op de viool hebben geleerd.

Ouder(s) , zusjes/broertjes, vriendjes zijn van harte welkom om te komen luisteren!

Het voorspeeluurtje bestaat uit ongeveer een half uurtje muziek/vioolspel en daarna half uurtje een kopje koffie/limonade om nog even na te praten.

Wanneer het niet mogelijk is ivm familieactiviteiten/sport etc. wilt u het ons dan laten weten?

Ivm met de drukte zou ik graag carte blanche willen krijgen om de dag in te delen, maar ik begrijp het heel goed wanneer het u beter in de middag dan in

de ochtend(of andersom)  uitkomt. Wilt u me in dat geval uw beschikbaarheid mailen?

De indeling van de leerlingen over de verschillende tijdstippen wordt in de week van13 november bekend gemaakt op de lijst die dan in de wachtkamer

hangt. We mailen hem ook even naar u toe

De leerlingen kiezen samen met hun docent een leuk liedje uit dat ze graag willen laten horen.

Noteert u 25 november vast in uw agenda?Wij kijken er met veel plezier naar uit!

De voorspeeluurtjes zijn om

10.00 11.00 13.15 14.30 15.45 17.00

Het voorspelen vindt plaats in de Zwolse Vioolschool aan de Papenstraat.