Voorspeeldag op zaterdag 26 november

*zaterdag 26 november *is er weer een *voorspeeldag* voor alle leerlingen van de Zwolse Vioolschool.

Op één van de *6 aaneensluitende ‘voorspeeluurtjes’ *zullen telkens ongeveer 8 leerlingen laten horen wat ze ondertussen op de viool hebben geleerd. Ouder(s) , zusjes/broertjes, vriendjes zijn van harte welkom om te komen luisteren! Het voorspeeluurtje bestaat uit ongeveer een half uurtje muziek/vioolspel en daarna half uurtje een kopje koffie/limonade om nog even na te praten.

De indeling van de leerlingen over de verschillende tijdstippen wordt in de week van14 november bekend gemaakt op de lijst die dan in de wachtkamer hangt. De leerlingen kiezen samen met hun docent een leuk liedje uit dat ze graag willen laten horen.

Noteert u 26 november vast in uw agenda?Wij kijken er met veel plezier naar uit!

De voorspeeluurtjes zijn om *10.00 11.00 13.15 14.30 15.45 17.00*
Het voorspelen vindt plaats in de Zwolse Vioolschool aan de Papenstraat.

Hartelijke groeten,

Adriaan Stoet