Zomerplanning

Veel ouders en leerlingen willen graag weten hoe de komende periode eruit ziet op de Zwolse Vioolschool. Vandaar dat we even een kort overzicht geven:

– De zomervakantie van de Zwolse Vioolschool in 2014 begint op 7 juli.
– De eerste lesweek na de zomervakantie start op maandag 1 september 2014.
– Opening lesseizoen 30 augustus tussen 16:00 en 18:00!

Ouders en leerlingen worden in de week van 25 t/m 30 augustus door de Zwolse Vioolschool gebeld om de lestijden en lesvorm af te stemmen. Sommige leerlingen maken ook in deze voorbereidingsweek een afspraak over hun instrument en/of lesmateriaal.

Net als vorig jaar is er voor de leerlingen van de Zwolse Vioolschool een gezellige start van het nieuwe seizoen! Zaterdag 30 augustus zijn ouders en leerlingen tussen 16.00 en 18.00 van harte welkom aan de Papenstraat 2 voor een glas wijn, limonade en chips. De laatste nieuwtjes over school, viool, orkest en vakantie kunnen dan gezellig met elkaar uitgewisseld worden. Een paar leerlingen zullen voor livemuziek zorgen!

De einduitvoering op 20 juni belooft een heel leuke en afwisselende avond te worden!

Voor alle vragen over bovenstaande info kunt u een mailtje sturen naar info@zwolsevioolschool.nl of bellen met 06 22407141.

We wensen je een heel erg fijne zomervakantie!