Inschrijven

Hieronder tref je het digitale inschrijfformulier van de Zwolse Vioolschool aan. Vul in ieder geval alle verplichte velden in en kies vervolgens de leeftijdscategorie, de lesvorm en de hoeveelheid lessen. Vragen en opmerkingen kun je kwijt in het betreffende vak. Om ervoor te zorgen dat we geen spam krijgen, kan het formulier pas opgeslagen worden als de correcte beveiligingscode ingevuld is. Deze is niet hoofdlettergevoelig. Druk vervolgens op opslaan. Als je alles goed ingevuld hebt zal er een melding verschijnen en ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Het formulier hoef je niet nogmaals op te slaan.
De Zwolse Vioolschool neemt vervolgens contact op om nadere afspraken te maken en je een definitief inschrijfformulier toe te sturen. Dit officiƫle inschrijfformulier dient vervolgens ondertekend retour gestuurd te worden.

Bedankt voor je tijd en succes met het invullen. We verwelkomen je graag als cursist bij de Zwolse Vioolschool!

We willen je nog wijzen op de lesvoorwaarden die gelden bij de Zwolse Vioolschool. Lees deze goed door voordat je inschrijft.

Het formulier wordt op dit moment bijgewerkt. Als je wilt inschrijven voor de Zwolse Vioolschool kun je een mailtje sturen naar: De Zwolse Vioolschool

Geef een antwoord