Einde seizoen: zomervakantie

Helaas is het leuke viooljaar alweer bijna in de laatste weken aangekomen. Hieronder volgen enkele belangrijke data:

De Zwolse Vioolschool heeft ieder jaar dezelfde periode zomervakantie: de week waarin 1 juli valt is de laatste lesweek van het lopende seizoen en de week waarin 1 september valt is de eerste lesweek van het nieuwe seizoen.

Start zomervakantie: vanaf maandag 6 juli 2015
Start nieuwe seizoen: vanaf maandag 31 augustus 2015

Alle leerlingen worden persoonlijk opgebeld in de week van 24 augustus om de lestijd/vorm af te stemmen.

Alle leerlingen en ouders worden uitgenodigd voor de traditionele feestelijke opening van het nieuwe seizoen op zaterdagmiddag 29 augustus tussen 16.00 en 18.00. Papenstraat 2.
Gezellig kennismaken, bijpraten over de vakantiebelevenissen onder genot van limonade, wijn, chips en live-muziek!!

Noteer zaterdag 29 augustus dus maar vast in de agenda, een mooie start van het nieuwe seizoen.