Kerst in de Papenstraat

Zaterdag 17 december

15.00-17.00

Kerst in de Papenstraat

Gevorderde leerlingen van de Zwolse Vioolschool zullen op zaterdag 17 december tussen 15.00 en 17.00 een aantal miniconcertjes geven in het Celehuis tegenover de Zwolse Vioolschool. De Papenstraat staat deze hele dag in het teken van een artistieke Kerstmarkt. Net als voorgaande jaren zal het weer een gezellige dag worden met kraampjes, glühwein, kerstversiering en kunst!

De leerlingen van de Zwolse Vioolschoolschool spelen in een ensemble verschillende stukken o.a. Canon & Gigue van Pachelbel, een Kerstmedley, Pirates of the Caribean en Rondeau. Ouders/vriendjes en familie zijn uiteraard van harte welkom!

De leerlingen moeten wel zelf een lessenaar meenemen en op tijd aanwezig zijn in de Zwolse Vioolschool. Daar kunnen ze even opwarmen/inspelen en wat te drinken krijgen tussen de optredens door. Fijn als de violisten er om 14.00 kunnen zijn. We verheugen ons er bijzonder op ! Tot de 17e december!