Speciale voorjaarsaanbieding!

4 vioollessen op zaterdag tot aan de zomer 18 juni t/m 9 juli!

Vioolles tot aan de zomer Beginnende vioolleerlingen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar krijgen 4 weken lang op de zaterdagochtend elke week vioolles in een klein groepje. Samen met 3 of 4 kinderen krijgt uw zoon/dochter een half uur vioolles aan de Zwolse Vioolschool. Ze hoeven (nog) niets op de viool te kunnen en bovendien zorgt de Zwolse Vioolschool voor een instrument dat ze kunnen meenemen naar huis!

Oriënterend De leerlingen kunnen voor de zomervakantie op een leuke manier kennis maken met vioolles en spelenderwijs liedjes leren spelen. Allerlei zaken komen aan bod: mooi strijken,naspelen van liedjes, samenspelen, gehoorspelletjes en een begin met noten lezen. Als ze de smaak te pakken krijgen kunnen ze na de zomervakantie starten met het seizoen!

Kosten les / huur viool De vioollessen kosten alleen in deze aanbieding € 10,- per les. De viool kan gehuurd worden voor € 2,50 per week. U betaalt het totale lesgeld ineens na ontvangst van de factuur in juni.
De lessen incl. viool kosten totaal € 50,-
Wanneer u besluit tussentijds te stoppen kan dat. U betaalt dan alleen het aantal gevolgde lessen (met een minimum van 2) U krijgt het teveel betaalde lesgeld direct terug.

Waar en hoelaat? De lessen zijn op de zaterdag (tussen 11.00 en 13.00) in de Zwolse Vioolschool. De Zwolse Vioolschool bevindt zich in het mooie historische centrum van Zwolle aan de Papenstraat 2 (net achter de Grote Markt/Wijnhuis)

Evaluatie Na de 4 weken is er een gesprekje met ouder(s) over enthousiasme / vorderingen

Startdatum De eerste les begint zaterdag 18 juni. De laatste les is 9 juli.

Aanmelden en indeling U kunt u kind telefonisch of per mail aanmelden vóór 16 juni. U ontvangt 17 juni bericht of een telefoontje over de indeling.

mail: info@zwolsevioolschool.nl

telefoon: 06 ~ 22407141

Geef een antwoord