Vioolconcert op de Phoenix door Adriaan Stoet en Lonne Pondman

Aansluitend 3 weken in maart gratis vioolles na schooltijd!

Vrijdag 20 februari is er een heel bijzondere weeksluiting op basisschool de Phoenix. Violist Adriaan Stoet geeft dan samen met Lonne Pondman een vioolconcert voor alle leerlingen van de Phoenix. Zij gaan van alles vertellen over de viool en natuurlijk laten horen hoe ontzettend mooi een viool klinkt.
Allerlei liedjes komen voorbij van Vader Jakob tot Shindler’s List maar ook Mieke heeft een Lammetje of Pirates of the Carribean. De leerlingen zelf worden er op een heel speelse wijze bij betrokken en kunnen zelf ook de viool van dichtbij bekijken of zelfs er op proberen te spelen.

Dit alles vormt de opmaat voor 3 weken gratis vioolles op de Phoenix. Op drie vrijdagen nl. 13 maart, 20 maart, en 27 maart geeft de Zwolse Vioolschool aansluitend aan schooltijd vioolles aan kleine groepjes van 5 of 6 kinderen. De leerlingen krijgen dan gedurende 3 weken op vrijdag een half uur vioolles. Aan het eind van de derde les geven de leerlingen een concertje voor de ouders!

De lessen op deze vrijdagen zijn van 14.45 tot 15.15 en ook van 15.30 tot 16.00. Iedere leerling vanaf 6 jaar kan zich opgeven voor deze lessen. De Zwolse Vioolschool zorgt voor violen en ander lesmateriaal. Het aanmelden voor de lessen kan via het aanmeldingsformulier dat bij de volgende weekmix wordt bijgesloten. Ook kun je je aanmelden bij de juf of meester van de groep.

Programma:

• 20 februari: vioolconcert en introductie vioolles tijdens weeksluiting
  • 13/20/27 maart: gedurende 3 weken vrijdags vioolles op de Phoenix
  • tijdstip: na schooltijd om 14.45 en om 15.30
  • aanmelden: info@zwolsevioolschool.nl
  • of persoonlijk via 06 22407141
  • of via juf of meester in de klas

kosten: gratis