Vrijdag 24 juni – Grote Einduitvoering Zwolse Vioolschool

Aanstaande vrijdag 24 juni is de jaarlijkse einduitvoering van de Zwolse Vioolschool.

Het belooft ook dit jaar weer een heel bijzondere avond te worden met veel afwisseling en mooie muziek! Meer dan 50 kinderen laten horen wat ze allemaal kunnen op de viool. Er zijn solisten, ensembles, orkestjes en natuurlijk veel duo’s die op de avond samen zullen musiceren. Van eerste jaars tot vergevorderd. Van Kinderliedjes, Vivaldi, Bach tot aan Pirates of the Carribean!

In de pauze is er alle gelegenheid om gezellig even kennis te maken met andere leerlingen en ouders.

De avond begint om 19.00. Rond 20.00 is er een pauze van een half uur. Rond 21.15 is het einde van de uitvoering.

De jongste leerlingen zijn voor de pauze gepland.

De uitvoering is in de concertzaal van het Leger des Heils gebouw aan de Geert Grotestraat nr. 11

Alle ouders/vrienden/kennissen zijn van harte welkom!De toegang is gratis.

Het is fijn als alle kinderen er 18.45 zijn ivm het stemmen van de violen. Behalve de eerste jaars is het handig als leerlingen zelf een lessenaar meenemen! Denk daarbij aan een stickertje met de naam op de lessenaar.

Hartelijke groeten en tot vrijdag!

Adriaan Stoet en Lonne Pondman