Zwolse Vioolacademie bij “Muziek bij de Buren”

Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Zwolle!

Zondagmiddag 9 december 2018 presenteert Zwolle wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2018. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen +/- 12:00 – 17:00 uur kan je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Zwolse muzikaliteit en gastvrijheid.

Dit jaar kun je extra genieten bij dit festival, de Zwolse Vioolacademie treedt namelijk 3 keer op deze dag! Ze spelen om:

  • 13:00,
  • 14:30 en
  • 16:00

op een erg mooie en ook ruim bemeten locatie: Ingelandhof 26 in Stadshagen. Neem gerust het hele gezin mee en kom kijken en luisteren naar al het moois dat deze violisten te bieden hebben! Op de kaart van het festival is het locatienummer 76. Er zijn de hele middag door optredens op allerlei locaties in Zwolle dus geen reden om niet te gaan. Vorig jaar sloten we de dag af met een dik pak sneeuw. Dat is echter geen belemmering voor het spetterende eindfeest in Hedon. Vanaf 19:30 zijn daar een aantal aantrekkelijke concerten te bezoeken. Alle concerten zijn gratis toegankelijk! Meer informatie vind op de website van “Muziek bij de Buren”

Geef een antwoord